Kwaliteit, elke dag opnieuw!

 slagerij | traiteur | bistro 

Ons assortiment 

Ons assortiment van inlands vlees bestaat uit varkens, runds (wit-blauw), 
kalfsvlees (dikbil) en gevogelte. 
Ons varkens- en rundsvlees wordt geleverd in karkas, vervolgens uitgebeend en versneden voor een optimale controle over versheid en kwaliteit. 

We bieden u huisgemaakte charcuterie en salades aan. 
Ook fondue, gourmet en steengril worden in eigen atelier bereid. 

Vers vlees 

Blonde d'Aquitaine (Frankrijk, mager, sappig en dieprood van kleur) 
Duroc d'Olives (Belgisch zeer mals en sappig varkensvlees speciaal gekweekt voor de slager) 

Angus steak (Schotland, fijne marmering en licht zilte toetsen door het milde zeeklimaat) 

Simmental (Zuid Duitsland, karaktervol en kruidig door de malse grassen en bergkruiden) 

Belgisch witblauw (mager, mals en sappig dankzij de fijne spierweefsels) 

Dry-Aged 

Voor de echte smaakbeleving moet vlees- net zoals dat vroeger gebruikelijk was enkele weken rijpen, bij voorkeur in het been. 

Dit rijpen gebeurde vroeger bij de boer in de schuur, maar tegenwoordig kunnen we dat doen in een speciale koelcel. 

En dit wordt dry-aging genoemd. 

Blonde d'Aquitaine: zeer smaakvol en mals runderras uit Frankrijk (3 à 4 weken gerijpt) 

Belgisch witblauw: sappig en mals runderras met een volle smaak (3 à 4 weken gerijpt) 

Charolais: zeer smaakvol runderras met een zilte smaak (3 à 4 weken gerijpt) 

Holstein: Door de interne vetmarmering krijgen we een volle smaak met een grove malse structuur (3 à 4 weken gerijpt) 

- prijs van de dag - 

Huisgemaakte charcuterie volgens traditioneel recept  

Kip Kap 
Gekookte hesp 

Bloedworst 

Bacon-spek-filet

Boterhamworst 

Vleesbrood 

Paté 
... 

 

Doe je boodschappen door ze online te bestellen! 

Via het onderstaande formulier kan u een bestelling plaatsen! 

Bestelt u voor 18u dan kan u de bestelling de volgende dag ophalen.
Bv. u bestelt dinsdag om 16u => af te halen woensdag tijdens de openingsuren.  

Bestelt u na 18u dan is uw bestelling pas na 2 dagen af te halen. 

Bv. u bestelt dinsdag om 20u => af te halen op donderdag tijdens de openingsuren 

Zomervakantie van 12 tot en met 27 juli 2020

Slagerij Vandenbosch staat voor
3 generaties of  80 jaar lang kwaliteit!

 
U vindt bij ons een groot assortiment aan huisgemaakte charcuterie, kazen, 
traiteursgerechten, dagverse salades
en vers vlees! 

 

Openingsuren
 

di - vr : 08u00 - 18u00

zat: 08u00 - 17u30 

zon - ma: gesloten

 

Extra diensten 

Afhalen op zondag - na afspraak 

Het huren van BBQ toestellen, servies, bain maires, koelboxen. 

Slagerij Traiteur Vandenbosch bvba | Diestersteenweg 220 | 3510 Kermt | 011/25 42 05 | BTW BE0848 488 692 | info@slagerij-vandenbosch.be | cookies & privacy

smiley.png
websiteslogowit.png