top of page
LOGO.png

Onze kwaliteit op jouw barbecue

 slagerij | traiteur | bistro 

Nu het weer lente is, kan de barbecue weer van onder het stof...

Bestel hieronder onze lekkere pakketten of dry aged steaks, BBQ vlees,
vis en groenten.
Wij maken alles met de meeste zorg klaar! 

Het enige wat u nog hoeft te doen? Afhalen in onze winkel... 

BBQ Pakketten

Classic

BBQ worstje 

Varkens- rundssaté met paprika

Gemarineerde kipfilet 

- € 8,50 per persoon- 

​

Festival

Chipolata worstje 

Kipsaté met ananas 

Gemarineerde spieringkotelet

- € 9,50 per persoon- 

​

Fijnproever

Zalmpapillot 

Entrecôte steak met kruidenboter

Kip souvlaki 

- € 12,90 per persoon- 

​

Kids 

Kipsaté met ananas 
Chipolata worstje 

- € 5,90 per persoon- 

​

Groentenpakket 

Groentenpakket

Aardappelsalade 

Rauwkostsalade 

Seizoenspastasalade 

Slamix / rucola 

Rode bietensalade 

Cocktail / bieslooksaus

- € 9,00 per persoon- 

​

Groenten apart verkrijgbaar

Tomaat mozarella 

Griekse salade 

Aardappelsalade

Lenterauwkost 

Seizoenspastasalde 

Rode bietensalade

Griekse koolsalade 

Ons aanbod BBQ vlees 

Gemengde saté varkens / runds 

Rundssaté 

Varkenssaté 

Kipsaté met ananas 

Gemarineerde spieringkotelet 

Gemarineerde ribbetjes 

Gekruid varkenshaasje 

Witte worst 

Spekstokjes 

Gemarineerd spek 

prijs per kilo 

Chipolata 

Kipchipolata 

Merguez worstje 

BBQ worstje van het huis 

Gemarineerde lamskotelet 

Gemarineerde kipfilet 

Souvlaki kip / varkens 

Gemarineerde onderboutjes 

Gemarineerde kipkoteletjes 

Entrecôte gemarineerd / kruidenboter

prijs per kilo 

Ons aanbod BBQ vis

Papillot van zalm 

- € 5,50 / stuk - 

​

Scampisaté 

- € 5,50 / stuk - 

Dry aged rundsvlees 

Blonde d'Aquitaine 
(2 tot 4 weken gerijpt)

Smaakvol Frans runderras 

Fijndradige structuur 

Dieprode vleeskleur 

- dagprijs -  

Simmentaler 
(2 tot 4 weken gerijpt)

Runderras uit Zuid Duitsland

Zeer smaakvol door de malse grassen en bergkruiden

Superieure kwaliteit

- dagprijs -  

Belgisch Wit-Blauw
(2 tot 4 weken gerijpt)

Belgisch runderras 

Mals en sappig dankzij de fijne spierweefsels 

Mooie rode vleeskleur

- dagprijs -  

Holstein
(2 tot 4 weken gerijpt)

Zwart-Witte melkkoe uit Friesland 

Mooi romig vlees

Weinig spierweefsel en rijk aan natuurlijke vetten 

- dagprijs -  

bestelbbq

Zin gekregen in een barbecue? Bestel hier alles wat je nodig hebt

Via het onderstaande formulier kan u een bestelling plaatsen! 

Bestelt u voor 18u dan kan u de bestelling de volgende dag ophalen.

(indien voorradig)
Bv. u bestelt dinsdag om 16u => af te halen woensdag tijdens de openingsuren.  

Bestelt u na 18u dan is uw bestelling pas na 2 dagen af te halen. 

Bv. u bestelt dinsdag om 20u => af te halen op donderdag tijdens de openingsuren

​

​

Uw bestelling. Gelieve per item dat u wenst te bestellen een vakje te gebruiken. 

Van regel veranderen via muisklik.

bbqtip

Onze Tips voor een geslaagde BBQ

dryaged.jpg

Bereidingsadvies Dry aged rundsvlees 

Leg het vlees gedurende 1 uur in een heteluchtoven van 50 graden; kruid het vlees daarna met grof zeezout, vers gemalen peper en een beetje olijfolie. Masseer dit licht in. Bak of gril het vlees aan beide zijden op hoog vuur. Dit kan in de pan of op de BBQ. Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrooi licht met grof zeezout. 

Bakwijzen

Een steak blue chaud  is vanbinnen ook rauw, maar wel warm. Daarvoor bak je de steak op kamertemperatuur zodat de meeste koude eruit is. Ook gedurende ongeveer 1 minuut. 

Een steak saignant bakken betekent dat het vlees een mooi korstje heeft, maar aan de binnenkant wel mals en sappig is. Saignant betekent letterlijk bloedend: een steak die dus vanbinnen roze en sappig is. Je krijgt een steak saignant door hem aan beide zijden ongeveer 2 minuten te bakken. 

à point is een van de andere bakwijzen. Steak die zo gebakken wordt is vanbinnen niet meer rauw, maar wel redelijk sappig. 

Je vlees bien cuit bakken betekent dat het volledig doorbakken is. Het is niet meer rauw en het zal ook droger zijn dan een steak die à point gebakken is.

steak.jpg
bottom of page