Via het onderstaande formulier kan u een bestelling plaatsen!
Bestelt u voor 18u dan kan u de bestelling de volgende dag ophalen.
Bv. u bestelt dinsdag om 16u => af te halen woensdag tijdens de openingsuren.
Bestelt u na 18u dan is uw bestelling pas na 2 dagen af te halen.
Bv. u bestelt dinsdag om 20u => af te halen op donderdag tijdens de openingsuren
Via het onderstaande formulier kan u een bestelling plaatsen!
Bestelt u voor 18u dan kan u de bestelling de volgende dag ophalen.
Bv. u bestelt dinsdag om 16u => af te halen woensdag tijdens de openingsuren.
Bestelt u na 18u dan is uw bestelling pas na 2 dagen af te halen.
Bv. u bestelt dinsdag om 20u => af te halen op donderdag tijdens de openingsuren
011 / 25 42 05


Onze kwaliteit op jouw barbecue
slagerij | traiteur | bistro
Nu het weer lente is, kan de barbecue weer van onder het stof...
Bestel hieronder onze lekkere pakketten of dry aged steaks, BBQ vlees,
vis en groenten.
Wij maken alles met de meeste zorg klaar!
Het enige wat u nog hoeft te doen? Afhalen in onze winkel...
BBQ Pakketten
Classic
BBQ worstje
Varkens- rundssaté met paprika
Gemarineerde kipfilet
- € 8,50 per persoon-
Festival
Chipolata worstje
Kipsaté met ananas
Gemarineerde spieringkotelet
- € 9,50 per persoon-
Fijnproever
Zalmpapillot
Entrecôte steak met kruidenboter
Kip souvlaki
- € 12,90 per persoon-
Kids
Kipsaté met ananas
Chipolata worstje
- € 5,90 per persoon-
Groentenpakket
Groentenpakket
Aardappelsalade
Rauwkostsalade
Seizoenspastasalade
Slamix / rucola
Rode bietensalade
Cocktail / bieslooksaus
- € 9,00 per persoon-
Groenten apart verkrijgbaar
Tomaat mozarella
Griekse salade
Aardappelsalade
Lenterauwkost
Seizoenspastasalde
Rode bietensalade
Griekse koolsalade
Ons aanbod BBQ vlees
Gemengde saté varkens / runds
Rundssaté
Varkenssaté
Kipsaté met ananas
Gemarineerde spieringkotelet
Gemarineerde ribbetjes
Gekruid varkenshaasje
Witte worst
Spekstokjes
Gemarineerd spek
prijs per kilo
Chipolata
Kipchipolata
Merguez worstje
BBQ worstje van het huis
Gemarineerde lamskotelet
Gemarineerde kipfilet
Souvlaki kip / varkens
Gemarineerde onderboutjes
Gemarineerde kipkoteletjes
Entrecôte gemarineerd / kruidenboter
prijs per kilo
Ons aanbod BBQ vis
Papillot van zalm
- € 5,50 / stuk -
Scampisaté
- € 5,50 / stuk -
Dry aged rundsvlees
Blonde d'Aquitaine
(2 tot 4 weken gerijpt)
Smaakvol Frans runderras
Fijndradige structuur
Dieprode vleeskleur
- dagprijs -
Simmentaler
(2 tot 4 weken gerijpt)
Runderras uit Zuid Duitsland
Zeer smaakvol door de malse grassen en bergkruiden
Superieure kwaliteit
- dagprijs -
Belgisch Wit-Blauw
(2 tot 4 weken gerijpt)
Belgisch runderras
Mals en sappig dankzij de fijne spierweefsels
Mooie rode vleeskleur
- dagprijs -
Holstein
(2 tot 4 weken gerijpt)
Zwart-Witte melkkoe uit Friesland
Mooi romig vlees
Weinig spierweefsel en rijk aan natuurlijke vetten
- dagprijs -
Zin gekregen in een barbecue? Bestel hier alles wat je nodig hebt
Via het onderstaande formulier kan u een bestelling plaatsen!
Bestelt u voor 18u dan kan u de bestelling de volgende dag ophalen.
(indien voorradig)
Bv. u bestelt dinsdag om 16u => af te halen woensdag tijdens de openingsuren.
Bestelt u na 18u dan is uw bestelling pas na 2 dagen af te halen.
Bv. u bestelt dinsdag om 20u => af te halen op donderdag tijdens de openingsuren
Onze Tips voor een geslaagde BBQ

Bereidingsadvies Dry aged rundsvlees
Leg het vlees gedurende 1 uur in een heteluchtoven van 50 graden; kruid het vlees daarna met grof zeezout, vers gemalen peper en een beetje olijfolie. Masseer dit licht in. Bak of gril het vlees aan beide zijden op hoog vuur. Dit kan in de pan of op de BBQ. Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrooi licht met grof zeezout.
Bakwijzen
Een steak blue chaud is vanbinnen ook rauw, maar wel warm. Daarvoor bak je de steak op kamertemperatuur zodat de meeste koude eruit is. Ook gedurende ongeveer 1 minuut.
Een steak saignant bakken betekent dat het vlees een mooi korstje heeft, maar aan de binnenkant wel mals en sappig is. Saignant betekent letterlijk bloedend: een steak die dus vanbinnen roze en sappig is. Je krijgt een steak saignant door hem aan beide zijden ongeveer 2 minuten te bakken.
à point is een van de andere bakwijzen. Steak die zo gebakken wordt is vanbinnen niet meer rauw, maar wel redelijk sappig.
Je vlees bien cuit bakken betekent dat het volledig doorbakken is. Het is niet meer rauw en het zal ook droger zijn dan een steak die à point gebakken is.
